Demo Day 2019

Tickets

DEMO DAY skal være en arena hvor de beste gründerselskapene kobles mot de riktige investorene.

When

20. February.

Time: 10:00 - 16:00


What

Hosted by BTO 
with NCE Finance Innovation, GCE Ocean Technology, NCE Maritime CleanTech, Connect Vest, Innovasjon Norge og NCE Seafood Innovation Cluster

BTO arrangerer sammen med flere gode samarbeidspartnere årets DEMO DAY for investorer og investeringsmiljøer! I løpet av dagen vil du kunne få oppleve nærmere 50 selskaper på scenen fordelt på 4 ulike bransjer:

ENERGY - TECH - LIFE SCIENCE - OCEAN

Hensikten med DEMO DAY er at lovende selskaper som er på jakt etter samarbeidspartnere eller investorer, får vist seg frem på en 5 minutters presentasjon. Vi legger også opp til at deltakere kan avtale møter og møtes i etterkant av presentasjonene.

I fjor presenterte 45 selskaper seg og det var en stor suksess. Vi brenner for samarbeid og har i år invitert med flere aktører som til daglig jobber med innovasjon-og tidligfaseselskaper fra hele Norge. Oppdatert liste over deltakere vil bli distribuert til påmeldte.

Hvem står bak?
Hensikten med DEMO DAY er at lovende selskaper som er på jakt etter nye samarbeidspartnere eller investorer, får vist seg frem på en 5 minutters presentasjon. Bergen Teknologioverføring har over 100 selskaper i porteføljen sin, og i 2017 bestemte vi oss for å lage et ordentlig konsept for en slik dag. Det ble en stor suksess. Som ifjor, samarbeider vi med flere aktører som til daglig jobber opp mot ulike innovasjons- og investeringsmiljøer. Nederst på siden ser du hvilke aktører som vi samarbeider med - og denne listen oppdateres etterhvert som nye aktører melder sin interesse til å være med å bidra.

Hvem kan delta?
DEMO DAY er en dag hvor vi kobler lovende oppstartsselskaper med kapital. For at dagen skal bli mest mulig nyttig, både for oppstartselskapene og investorer, ønsker vi “cash” i auditoriet. Vi inviterer derfor ulike investornettverk, engleinvestorer og såkornmiljøer til å delta. Vi ønsker også at privatpersoner som er nysgjerrig og har midler til å investere i tidligfase-selskaper melder seg på. Du vil løpet av dagen bli presentert for ulike aktører som kan hjelpe deg å orientere deg i dette miljøet, og kanskje koble deg med andre investorer for en co-investering.

Hvem invester? 
Det er ingen forventning om at man skal investere i selskaper som presenterer seg. Det viktigste er at selskaper kommer i dialog med investorer som fatter interesse i produkt, tjeneste eller team. Arbeidet knyttet til investeringer skjer i etterkant av DEMO DAY. Flere aktører som er tilstede kan gi råd og veiledning på hvordan man går frem for å være med på en eventuell investeringsrunde. Det vil også bli satt av en pott fra presåkornmidlene som Bergen Teknologioverføring skal investere i selskaper som presenterer seg på vegne av Innovasjon Norge.

Hvilke selskaper vil jeg få se?
Selskapene er tidligfase- høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Disse bedriftene har vist at de er svært levedyktige over tid, og leverer teknologi i verdensklasse. Det er selskaper som er vurdert som lovende og vil enten være igang med å hente inn kapital eller planlegger å gjøre det i nærmeste fremtid. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team!

Husk å melde deg på via påmeldingsskjema!

Vi avslutter en innholdsrik og hektisk dag med Afterparty på den nye restauranten "Lanternen" like om hjørnet! 

Where

BTO Bergen
Thormøhlens Gate 51
5006 Bergen

Tickets

Organizer

BTO