Innovasjonstalen 2020

Register

Når koronakrisen er over, ser norsk økonomi annerledes ut. Denne våren har Innovasjon Norge samlet kunnskap som gir oss et solid grunnlag for å diskutere: Hvordan kan norsk næringsliv rustes til restart?

When

17. June.

Time: 13:00 - 14:45


What

Organized by Innovation Norway

Regjeringen har delt ut milliarder i krisepakker for at norske bedrifter skal komme seg gjennom krisen. På Innovasjonstalen 2020 skal vi se enda litt lenger fram i tid. Vi har vi invitert politikere, næringslivsledere, gründere, økonomer og analytikere. De kommer med sine innspill om hva slags næringsliv vi bør sitte igjen med etter krisen.

Allerede vet vi at Norges eksportandeler faller og at næringslivet vårt er for lite variert. Nyutdannede møter et tøffere arbeidsmarked, og når mange bedrifter går konkurs er det færre som starter opp. Hvilke konsekvenser har dette for norsk næringsliv, på kort og lang sikt?

Næringslivet jobber over hele landet, og det gjør vi også. Derfor er del 1 av Innovasjonstalen 2020 felles for alle, mens del 2 er delt etter regionene. I første bolk får du høre årets innovasjonstale og det vil bli innlegg og debatt. I andre bolk får du møte dem som føler virkeligheten på kroppen. Lokale representanter fra næringslivet og bedrifter deler sine synspunkter, og våre regionledere gir sin vurdering av situasjonen. Du velger selv hvilken region du følger i del 2.

Innovasjonstalen 2020 – det er nå vi legger planene for hvordan Norge skal rustes til restart.

Where

Online

Register

Organizer

Innovation Norway