Innovation Tuesday webinar x Storebrand

Read more

Storebrand har eksistert i 250 år og likevel klarer de hele tiden å fornye seg og skape innovative tjenester til sine kunder. Hvordan får man ansatte og kunder motivert til å være med å drive frem nye konsepter og tjenester?

When

8. September.

Time: 08:30 - 09:30


What

Organized by Knowit.

Storebrand har lykkes med å skape en innovasjonskultur og prosess med bærekraft i fokus, hvor alle, hele selskapet, bidrar inn. Hvordan spør du? Meld deg på dette webinaret, så vil Gustav fortelle deg mer!

Gustav Gorecki, Head of Innovation i Storebrand

Gustav var tidlig på fintechbølgen, og lanserte allerede i 2009 et fintechselskap i Stockholm som inngikk samarbeid med en bank. I 2010 lanserte han Sveriges første lean startup program. Utover dette, har han over ti års erfaring som konsulent, senest som Manager i Accenture Strategy. Gustav har lang erfaring innen innovasjon, og har blant annet vært rådgiver for næringsministeren i Sverige. I Storebrand har Gustav ansvar for team "Nye Forretningsmuligheter" som inkluderer nye tjenester, fintechpartnerskap og implementering av lean startup. Dreams er det seneste partnerskapet som 2018 resulterte i over 100.000 nedlastninger i Norge.

Where

Online

Read more

Organizer

Knowit