Internasjonaliseringsworkshop

Read more

Er du klar for å satse internasjonalt? Vi inviterer til workshop der du får muligheten til å jobbe med ditt internasjonale vekstprosjekt. Kurset ledes av Innovasjon Norge sine rådgivere for internasjonalisering og vekst pg vi legger til rette for korte møter med våre internasjonale kontor i flere ulike land. Etter programmet vil du ha et klarere bilde av ditt marked, samt ha skissert en plan for hvordan du går frem med din internasjonale satsing.

When

28. May.

Time: 08:30 - 16:00


What

Organized by: Innovasjon Norge

Før samlingen sender bedriften inn en kortfattet forretningsmodell for sitt hjemmemarked. Vi forutsetter at modellen er gjennomarbeidet og ber om at dere tar kontakt med oss dersom dere trenger hjelp til dette. 

På samlingen vil vi jobbe med forretningsmodellering og identifisere risiko knyttet til internasjonal vekst. Vi vil lage en markedsintroduksjonsplan og se på kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt. Mot slutten av dagen vil rådgivere fra ulike land være tilgjengelig for å diskutere internasjonale muligheter for din bedrift. 

Etter samlingen vil bedriften jobbe videre med sin forretningsmodell og ha muligheten til å holde en utviklende dialog med Innovasjon Norge. Vi kartlegger gjerne hva vi kan bidra med videre for å sikre en suksessfull markedsintroduksjon. 

Hvem er programmet for? 

Målgruppen for programmet er etablerte bedrifter med en omsetning og et verifisert verdiløfte, som aktivt søker internasjonal vekst. Vi anbefaler at dere stiller med to personer slik at dere kan jobbe i team underveis. Deltakerne bør ha en sentral rolle i internasjonaliseringsarbeidet til bedriften.

Vi ønsker dere velkommen til en hyggelig og informativ workshop. 
Meld din interesse i lenken under så tar vi kontakt så snart vi kan. 

OBS! Begrenset antall plasser. 

Where

Media City Bergen
Lars Hilles gate 30
Bergen

Read more

Organizer

Innovasjon Norge