Når spillereglene endres - innovér!

Schibsted om hvordan ha suksess gjennom digital disrupsjon.

When

9. October.

Time: 08:00 - 09:30


What

I nesten 180 år har Schibsted på en imponerende måte manøvrert seg gjennom ulike digitale skift, endrede forbrukervaner og disruptive teknologier. De er et Best Practice-case ved Harvard Business School, og har med tiden etablert seg som et av Nordens mest suksessfulle og innovative mediekonsern.

Som vi kjenner fra mediebildet de siste ukene planlegger Schibsted nå nye omfattende endringer for å være best mulig posisjonert for fremtiden.

Kom og møt Marius Olsen, VP Platform & Technology Trends hos Schibsted-gruppen, som skal fortelle om hvorfor Schibsted har lykkes med sine digitale transformasjoner. Hvordan tenker Schibsted å møte fremtidige teknologiske skift?

Her blir det mye spennende å lære for deg som vil lykkes enda bedre med digital transformasjon.

Marius leder teamet som utforsker mulighetene med nye og disruptive teknologier, og hvordan disse påvirker spillereglene i det digitale medielandskapet. Med utgangspunkt i Finn.no og VG deler han av deres erfaringer med hvordan ikke bare takle, men også omfavne mulighetene med ny teknologi.

Når?
Tirsdag 9. oktober, 2018.
Kl. 08:00 - 09:30

Hvor?
Lakkegata 53, Oslo.

Påmelding
Meld deg på Innovation Tuesday her.

Agenda
08:00  Registrering, kaffe og frokostservering
08:30  Velkommen
08:40  Presentasjon
09:25  Q&A
09:30  Avslutning

Foredragsholdere

Marius Olsen er VP Platform & Technology Trends hos Schibsted-gruppen. Han leder det tekniske teamet som har som mål å øke forståelsen for, og evaluere mulighetene som ligger i nye disruptive teknologier på tvers av hele Schibsted-gruppen.

Where

Lakkegata 53
Oslo

Read more

Organizer

Knowit