Sonat Fagdag – Unity 3D og AR

Sonat Consulting Bergen AS arrangerer fagdag fredag 30.11.18 med tema: Unity3D og AR.

When

30. November.

Time: 09:00 - 15:30


What

Organisert av: Sonat

Formålet for dagen er å få kjennskap til Unity3D og hva det kan brukes til. Vi skal bruke litt tid på å bli kjent med Unity3D gjennom å utvikle en applikasjon som kan kjøres på mobile plattformer. Videre skal vi konvertere denne applikasjonen til en AR app og gjøre erfaringer med hvilke muligheter og utfordringer AR gir oss.

Fagdagen holdes av Ricki Sickenger og Ravn Ivarson. Ricki Sickenger har 20års erfaring som profesjonell utvikler, med bl.a. 10års fartstid i spillbransjen og 9år som IT konsulent. Han har brukt Unity3D siden 2011.  Ravn har bakgrunn fra spillbransjen og utvikling av spill og applikasjoner med virtuell virkelighet (VR). Han er utdannet ved datalinjen på Voss folkehøgskule. Han har flere års erfaring som gründer og utvikler i spillselskapet han var med å starte etter endt utdanning.

Fagdag er et konsept hvor vi i Sonat samles siste fredagen i måneden og går gjennom et aktuelt tema, med forelesning, praktiske oppgaver og diskusjoner. Dette er en del av vårt fokus på kompetanseutvikling og også en tjeneste vi tilbyr våre kunder.

Denne gangen ønsker vi å gi NCE Medlemmer mulighet til å delta. Det er 4 åpne plasser. Vi starter kl 09.00 og avslutter 15.30. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

 

Sted: Radisson på Bryggen

Tidspunkt: 30.11.18 – 09.00-15.30

Påmelding: Send mail til [email protected]. Husk å ta med hvilket selskap i medieklyngen du jobber for. Ravn Ivarson og Ricki Sickenger, Sonat 

Where

Radisson på Bryggen
Dreggsallmenningen 1
5003 Bergen

Organizer

Sonat