Vestlandskonferansen 2020

Register

Vestlandskonferansen er en av Norges største møteplasser og et årlig arrangement som samler mer enn 1500 ledere, beslutningstakere, politikere og studenter.

When

3. March.

Time: 09:00 - 15:30


What

Organized by Sparebanken Vest

Årets konferanse vil vise potensialet for 300 000 nye arbeidsplasser på Vestlandet de kommende tiårene, og vi skal følge vestnorske teknologiselskap på deres reise til det Asiatiske markedet.

Vårt mål er at hele Vestlandsregionen skal være godt representert i Grieghallen, mennesker som er sentrale i diskusjonen om hvordan vi kan skape nye industrieventyr på Vestlandet.

Hvert år henter vi inn nye mennesker fra inn- og utland, setter søkelyset på regionens fortrinn, innovasjonsmiljø, nye verktøy og metoder som gir oss kraft til nødvendig endring for å møte fremtiden.

I februar i år var mer enn 1500 deltakere samlet i Grieghallen. Energien i den fullsatte salen gjorde inntrykk på alle oss som var der, og engasjementet rundt Vestlandsmeldingen har skapt nye prosjekt og partnerskap.

Vinterens konferanse vil igjen overraske, inspirere og trigge - men viktigst av alt –skape handlekraft gjennom å vise oss de reelle mulighetene Vestlandet kan gripe nå!

Vestlandet trenger deg i Grieghallen 03.03.2020.

Where

Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Register

Organizer

Sparebanken Vest